x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Vom face slujbe pentru dânsul". Reacţia călugărilor români de la Muntele Athos după arestarea lui Becali

"Vom face slujbe pentru dânsul". Reacţia călugărilor români de la Muntele Athos după arestarea lui Becali

21 Mai 2013   •   15:26
"Vom face slujbe pentru dânsul". Reacţia călugărilor români de la Muntele Athos după arestarea lui Becali
Sursa foto: Dragos Manoila/Intact Images

Călugarii români de pe Munte Athos se roagă permanent pentru Gigi Becali. Iar asta pentru că finanţatorul Stelei, aflat în prezent în detenţie pentru o perioadă de trei ani, a donat de-a lungul timpului peste 5.000.000 de euro pentru ajutorarea călugărilor români care trăiesc acolo.

WOWbiz.ro a luat legatura cu parintele Isidor de la Schitul Acoperamantul Maicii Domnului, care a declarat ca toti calugarii se roaga la Maica Domnului, pentru Gigi Becali.

"Am fost tare mahniti sa auzim ca domnul Becali a ajuns intr-o astfel de situatie. Aici este clar ca a existat multa dusmanie. Dansul ne-a ajutat financiar de fiecare data. Eu am primit din partea dansului, pentru ridicarea schitului, aproape 200.000 de euro. Este un om cu mare credinta in Dumnezeu. Noi, calugarii romani, ne vom intalni pentru face slujbe pentru dansul. Oricum, noi il amintim deja la toate slujbele", a declarat calugarul Isidor, care impreuna cu ceilalti calugari care traiesc pe Sfantul Munte Athos ii vor trimite lui Gigi Becali o serie de obiecte religioase sfintite pentru a-i fi de ajutor.


×