x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un „vrăjitor” de 16 ani din clanul Sadoveanu a păcălit o tânără cu 50.000 lei. Descântecele de dragoste nu au funcționat

Un „vrăjitor” de 16 ani din clanul Sadoveanu a păcălit o tânără cu 50.000 lei. Descântecele de dragoste nu au funcționat

13 Oct 2022   •   10:47
Un „vrăjitor” de 16 ani din clanul Sadoveanu a păcălit o tânără cu 50.000 lei. Descântecele de dragoste nu au funcționat

O tânără de 20 de ani din Neamț fost păgubită cu 50.000 de lei de către un adolescent de doar 16 ani din judeţul Ilfov, care pretindea că oferă descântece de dragoste în schimbul unei sume de bani. Băiatul din judeţul Ilfov a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse, „vrăjitorul” minor la care a apelat tânăra din Neamț pentru a avea succes în dragoste ar fi fiul vrăjitoarei Norvegia și al liderului clanului Sadoveanu.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii august 2022, o persoană, de 16 ani, având complicitatea unui tânăr, de 20 de ani, ambii din județul Ilfov, ar fi indus în eroare o tânără, de 20 de ani, din Păstrăveni, sub pretextul că pentru anumite sume de bani, ar fi realizat diferite ritualuri oculte.

Astfel, persoana vătămată ar fi achitat 50.000 de lei, pentru realizarea acestor ritualuri.

Ulterior, când aceasta ar fi dorit să renunțe la serviciile prestate de cei doi, aceștia i-ar fi adresat în numeroase rânduri amenințări cu acte de violență și cu publicarea în spațiu public a respectivelor ritualuri, cu scopul ca persoana vătămată să remită în continuare, diferite sume de bani.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, mai multe terminale mobile și 850 de euro”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

 

Când faci rău să te aștepți și la vizite matinale!

×
Subiecte în articol: descantec clanul sadoveanu