x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrancea - Alianta D.A. trece la "modelul Mocanu"

Vrancea - Alianta D.A. trece la "modelul Mocanu"

18 Feb 2005   •   00:00

Presedintele PD Vrancea, senatorul Jan Vraciu, si-a achizitionat un jeep Toyota de 23.000 de euro, iar vicepresedintele PNL, deputatul Nini Sapunaru, si-a tras la scara un Audi A6, achizitionat de firma la care este actionar.

La doua luni dupa ce au devenit parlamentari, doi dintre liderii Aliantei D.A. Vrancea par sa fi uitat declaratiile din campania electorala si au trecut "la fapte". Astfel, dupa ce au criticat opulenta baronului PSD Marian Oprisan, Nini Sapunaru, prim vicepresedinte PNL Vrancea, deputat, si Jan Vraciu, presedintele PD Vrancea, senator, si-au schimbat masinile. Sapunaru a ales un Audi A6, despre care spune ca a fost cumparat de firma Europroiect, la care este actionar. "Dupa stiinta mea, nu este interzis nici unei firme sa-si ia o masina. Domnul Tariceanu nu a interzis celor care au bani sa-si cumpere o masina. Dansul ne interzice sa furam, sa ne folosim functia publica pentru a incredinta lucrari prietenilor etc.", a declarat ieri deputatul de Vrancea. Senatorul Vraciu a trecut la un jeep Toyota, in valoare de 22.300 euro, pe care il va plati in leasing timp patru ani. (Ciprian Bobeica)

PRECEDENT
Presedintele C.J. Buzau, Victor Mocanu, s-a aflat luna trecuta in centrul atentiei dupa ce a cumparat din bani publici o masina de 60.000 de euro. Mustruluit de sefii lui de la PD, Mocanu s-a intors cu coada intre picioare la firma de leasing, unde a restituit masina. Totusi, nu a ramas fara mijloc de transport, achizitionand imediat o alta masina, la un pret cuprins intre 15.000 si 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: observator