x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vreţi să fiţi poliţişti sau jandarmi? Încep înscrierile, iată ce trebuie să ştiţi

Vreţi să fiţi poliţişti sau jandarmi? Încep înscrierile, iată ce trebuie să ştiţi

12 Iun 2012   •   10:56
Vreţi să fiţi poliţişti sau jandarmi? Încep înscrierile, iată ce trebuie să ştiţi

Politia Romana informeaza ca incep inscrierile in Institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Administratiei si Internelor, precum si in institutiile de invatamant ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii incep inscrierile.

Academia de Politie 'A.I. Cuza' Bucuresti are urmatoarele locuri disponibile: Facultatea de Politie - specializarea 'Ordine si siguranta publica', curs de zi - 50 locuri (42 barbati, 5 femei, 3 locuri pentru minoritati (1 rrom, 1 pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati); specializarea 'Drept' - 19 locuri ( 14 barbati, 5 femei); arma Politie de Frontiera, curs de zi - 20 locuri (15 barbati, 2 femei, 1 loc pentru etnicii rromi, 1 loc pentru minoritatea maghiara si 1 loc pentru alte minoritati); arma Jandarmi, invatamant de zi - 45 locuri, din care 40 pentru barbati, 3 pentru femei, 1 pentru cetatenii de etnie rroma si 1 pentru cetatenii de etnie maghiara;

Scoala de Agenti de Politie 'Vasile Lascar' Campina - 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi si 1 loc pentru alte minoritati).
R Scoala de Agenti de Politie 'Septimiu Muresan'– Cluj - 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi si 1 loc pentru alte minoritati)

Academia Tehnica Militara: Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare - Inginerie electronica si telecomunicatii - “Transmisiuni' - 4 locuri; Calculatoare si tehnologia informatiei - 6 locuri;

Academia Nationala de Informatii 'Mihai Viteazul' Bucuresti - specializarea: Stiinte militare, informatii si ordine publica – 'Psihologie - informatii' - 5 locuri.

Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera 'Avram Iancu' Oradea, curs de zi - 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii rromi si 1 loc pentru alte minoritati).

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi 'Grigore Alexandru Ghica' Dragasani, invatamant de zi - 56 locuri, din care 45 pentru barbati, 5 pentru femei si 6 la S.P.P.

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni, invatamant de zi - 50 de locuri, din care 45 pentru barbati si 5 pentru femei.

Academia Fortelor Aeriene 'Henri Coanda' Brasov: Managementul traficului aerian (aviatie nenaviganti) - 12 locuri pentru barbati;
R Academia Fortelor Terestre “ Nicolae Balcescu' Sibiu: Stiinte militare si informatii, specialitatea Management economico financiar, Finante contabilitate invatamant de zi - 2 locuri pentru barbati;

Recrutarea in vederea participarii la concursul de admitere se realizeaza in raport de locul de domiciliu sau de resedinta al candidatilor, potrivit optiunii acestora, la nivelul serviciilor de resurse umane din cadrul inspectoratelor judetene de politie, politiei de frontiera sau inspectoratelor de jandarmerie. Detalii suplimentare de pe paginile web ale institutiilor de invatamant sau de pe www.politiaromana.ro.

×