x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator #WeAreNATO, la Timișoara

#WeAreNATO, la Timișoara

21 Mai 2019   •   12:12
#WeAreNATO, la Timișoara

Miercuri, 22 mai, începând cu ora 10.00, la Universitatea de Vest din Timișoara va fi lansat Concursul pentru realizarea unei broșuri informative cu tema „România în NATO - 15 ani”, eveniment din cadrul campaniei de informare publică #WeAreNATO.

Competiția, adresată studenților din instituțiile de învățământ superior cu programe de studii în științe ale comunicării, are ca scop promovarea valorilor fundamentale ale Armatei României și ale NATO, în contextul împlinirii, în 2019, a 15 ani de la aderarea României la NATO și a 70 de ani de la înființarea Organizației Nord-Atlantice.

Cu acest prilej, Ministerul Apărării Naţionale (MApN), în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe (MAE) şi Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) organizează o serie de evenimente publice, cu sprijinul Diviziei de Diplomaţie Publică a NATO.

De altfel, #WeAreNATO continuă şi în acest an în România. „Campania de informare publică se organizează în mai multe ţări aliate şi îşi propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianţei de a proteja populaţia şi teritoriul aliat şi se concentrează, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informaţii despre NATO, prin manifestări dedicate acestora, sprijinite şi de o componentă adaptată mediului virtual”, precizează biroul de presă al MApN.

 

×
Subiecte în articol: NATO