x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni

Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni

de Redacția Jurnalul    |    22 Dec 2022   •   15:03
Peste 210 zboruri au avut întârzieri de peste o oră, în ultima săptămână, la Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Hepta

Peste 210 zboruri au avut întârzieri mai mari de 60 de minute, în ultima săptămână, la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București.

În săptămâna 15-21 decembrie 2022, un număr de 213 zboruri (aterizări și decolări) de pe Aeroportul „Henri Coandă” au avut întârzieri mai mari de 60 minute.

Motivele invocate de companiile aeriene se referă la rotația aeronavelor, lipsa echipajului și alte cauze de natură tehnică.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la companiile aeriene, Wizzair (76), Ryanair (38) și Tarom (38), restul de 61 de zboruri care au avut întârzieri mai mari de o oră fiind înregistrate de alte companii aeriene care operează pe AIHCB.

În același interval de timp, nu s-au înregistrat decât 3 anulări de zboruri.

În intervalul analizat, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, au fost operate 1.988 zboruri, dintre care 1.803 regulate, fiind prelucrat un trafic de 200.231 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri și tranzit.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: zboruri întarzieri Aeroport Otopeni