x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Zeci de localităţi din ţară au rămas fără energie electrică

Zeci de localităţi din ţară au rămas fără energie electrică

25 Ian 2013   •   10:11
Zeci de localităţi din ţară au rămas fără energie electrică

Peste 30 de localităţi la nivel naţional, însumând mai mult de 17.650 consumatori, au rămăs fără alimentare cu energie electrică în urma evenimentelor meteorologice din ultimele ore, cea mai gravă situaţie fiind în judeţul Buzău, cu 20 de localităţi afectate.

Conform datelor Ministerului Energiei prezentate, vineri, la Comandamentul de iarnă de la Palatul Victoria, la ora 07:00, unsprezece reţele de transport al energiei electrice erau afectate, iar alte şase au fost parţial afectate, având ca rezultat întreruperea curentului electric la circa 17.650 de consumatori.

În jurul orei 9.30, ministrul Internelor, Radu Stroe, prezent la şedinţă, a precizat că numărul localităţilor fără curent electric în judeţul Buzău a crescut de la 13 la 20. Pentru remedierea defecţiunilor, nouă echipe se aflau pe teren în Buzău, două la Brăila şi trei la Galaţi, a arătat reprezentantul Ministerului Energiei, care a adăugat că întreaga conducere a companiei Electrica Muntenia Nord a fost "consemnată" la serviciu pentru organizarea echipelor suplimentare

×
Subiecte în articol: energie electrica comandament de iarna