x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua Drapelului Naţional restricţionează traficul în Capitală. Vezi rute ocolitoare

Ziua Drapelului Naţional restricţionează traficul în Capitală. Vezi rute ocolitoare

26 Iun 2012   •   06:48
Ziua Drapelului Naţional restricţionează traficul în Capitală. Vezi rute ocolitoare

Trafic paralizat in Capitala cu ocazia Zilei Drapelului National. Circulatia va fi restrictionata in zona Calea Victoriei intre strada I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta pana la ora 11:00.

De asemenea, restrictii vor fi si pe strada Constantin Mille. Rutele ocolitoare pe care pot circula soferii care se vor afla in zona sunt Calea Victoriei - str. Dem I. Dobrescu - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii si Piata Victoriei - bd. Lascar Catargiu - bd. Gheorghe Magheru - bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii.

Sirul de evenimente va debuta in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Bucuresti, unde va avea loc o ceremonie in timpul careia drapelul national va fi ridicat pe catargul aflat in piata.

Politistii solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in perimetrul de desfasurare al ceremoniei, sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri si ale politiei locale.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

×