x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concerte de muzică militară, de Ziua Marinei, în Constanța, Brăila, Mangalia și București

Concerte de muzică militară, de Ziua Marinei, în Constanța, Brăila, Mangalia și București

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2024   •   15:30
Concerte de muzică militară, de Ziua Marinei, în Constanța, Brăila, Mangalia și București

Muzica Militară a Forțelor Navale Române va susține concerte, în perioada 6-15 august, la Constanța, Brăila și București, cu ocazia Zilei Marinei.

Potrivit Forțelor Navale Române, programul concertelor începe la Brăila, marți, 6 august, la ora 19.00, cu un spectacol susținut pe faleză, la scena permanentă.

Seria va continua joi, 8 august, începând cu ora 19.00, în stațiunea Mamaia, pe itinerariul Melody – Cazino, vineri, 9 august, ora 19.00, la Constanța, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, luni, 12 august, de la ora 19.00, la București, în fața Băncii Naționale a României din Centrul Vechi, și marți, 13 august, ora 19.00, la Constanța, în Piața Ovidiu.

De asemenea, Muzica Militară a Diviziei 2 Infanterie „Getica” din Buzău și colaboratorii Cercului Militar Mangalia vor susține spectacole de muzică și dansuri populare, în Piața Republicii din Mangalia, duminică, 11 august, între orele 19.00-21.30, și miercuri, 14 august, în același interval orar.

Evenimentele organizate cu ocazia Zilei Marinei se vor încheia joi, 15 august, la Constanța, cu retragerea cu torțe a marinarilor militari, în acordurile Muzicii Militare a Forțelor Navale, începând cu ora 20.00, pe traseul Poarta 1 – Comandamentul Flotei – Piața Ovidiu, unde formația muzicală va susține un concert.

Tradiționala retragere cu torțe va avea loc joi, 15 august, începând cu ora 20.30, și la Brăila, în acordurile Muzicii Militare a Garnizoanei, pe traseul Primăria Municipiului – Catedrala „Nașterea Domnului” – Grupul 329 Sprijin Logistic Brăila.

De asemenea, la Mangalia, începând cu ora 20.00, Muzica Militară a Diviziei 2 Infanterie „Getica” va susține un concert, în intervalul orar 20.00-21.00, după care se va executa retragerea cu torțe de la Farul Genovez până la Cercul Militar.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ziua marinei concerte