x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua Pompierilor restricţionează, în acest weekend, traficul din Bucureşti. Vezi modificările

Ziua Pompierilor restricţionează, în acest weekend, traficul din Bucureşti. Vezi modificările

08 Sep 2012   •   08:34
Ziua Pompierilor restricţionează, în acest weekend, traficul din Bucureşti. Vezi modificările

Manifestarile organizate de Ziua Pompierilor restrictioneaza traficul, in acest weekend, pe mai multe artere din Capitala.

Astfel, sambata, 8 septembrie, intre orele 10.00 si 11.00, pe traseul Piata Arsenalului - Calea 13 Septembrie - bulevardul Libertatii - bulevardul Natiunile Unite - Parc Izvor se va desfasura Crosul Pompierilor, urmand sa se circule numai pe banda I de circulatie.

Duminica, 9 septembrie, si joi, 13 septembrie, in intervalul orar 9:30 - 11:00, se vor desfasura repetitia si, respectiv, ceremonia de depunere de coroane si jerbe de flori la Monumentul Pompierilor Militari, cu restrictionarea circulatiei rutiere pe Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si soseaua Panduri, pe sensul de mers dinspre strada Izvor catre soseaua Panduri.

Rutele ocolitoare recomendate de politisti sunt: Piata Unirii - Splaiul Independentei - Piata Operei - strada Elefterie - strada D. Bagdasar - soseaua Panduri - Calea 13 Septembrie si Bulevardul Unirii - bulevardul Libertatii - bulevardul George Cosbuc - bulevardul Tudor Vladimirescu - soseaua Panduri sau Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule in zonele unde se desfasoara evenimentele, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin, pentru a evita blocajele de trafic, si sa opteze mai mult pentru mijloacele de transport in comun, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere.

×