x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase, la Congresul PSD: Am emoţii! Ce mesaj le-a transmis fostul premier colegilor social-democraţi

Adrian Năstase, la Congresul PSD: Am emoţii! Ce mesaj le-a transmis fostul premier colegilor social-democraţi

de Veronica Micu    |    19 Apr 2013   •   16:08
Adrian Năstase, la Congresul PSD: Am emoţii! Ce mesaj le-a transmis fostul premier colegilor social-democraţi

Fostul premier Adrian Năstase a ajuns în urmă cu scurt timp la Congresul PSD de la Sala Palatului. La sosire, Năstase a mărturisit că are emoţii şi a precizat că nu va ţine niciun discurs.

"Este o sărbătoare pentru PSD. Am venit pentru că aştept cu interes mesajul politic care se va da aici. Am venit din prietenie", a declarat Adrian Năstase, care a mărturisit că are emoţii.

"Unii dintre colegi mi-au trimis mesaje şi i-am simţit foarte aproape. Am foarte mulţi prieteni în continuare. După această încercare este evident că m-am schimbat. M-am schimbat în bine. Timpul ne afectează pe toţi. Eu sper că devenim mai înţelepţi", a continuat fostul premier.

Întrebat despre planurile pe care le are în politică, Adrian Năstase a declarat: "Este foarte important pentru mine să fac şi alte lucruri decât politică militantă. Mă voi ocupa de politici neguvernamentale".

Fostul premier a precizat că a venit la Congres ca invitat, dar că nu va ţine niciun discurs.

"Sper ca PSD să reuşească să îmbine activitatea de guvernarea cu cea de la partid. Voi continua să gândesc politic şi să-mi spun părerile", a mai spus Adrian Năstase.






×
Subiecte în articol: adrian nastase congresul psd