x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase: Dezbaterile de la Consiliul Naţional, momentul de relansare a PSD

Adrian Năstase: Dezbaterile de la Consiliul Naţional, momentul de relansare a PSD

04 Feb 2010   •   00:00

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat astăzi, înaintea reuniunii acestui for, că dezbaterile din sală, dar şi cele de pe coridoare ce se vor purta în jurul acestui eveniment reprezintă momentul de relansare pentru partid, dar şi un preambul al Congresului extraordinar.



"Reuniunea (n.r. - Consiliului Naţional) este şi o avanpremieră pentru Congresul extraordinar, unde se va stabili noua echipă de conducere, dar, mai ales, direcţia în care va merge partidul. Cred că aceste dezbateri, care înseamnă şi discuţiile din sală, dar şi discuţiile de pe coridoare, vor reprezenta momentul de relansare pentru partid', a afirmat Adrian Năstase, citat de Agerpres.

El s-a declarat bucuros "să simtă atmosfera" de la Consiliul Naţional şi a afirmat că este prima dată, după mulţi ani, când acest for se întruneşte nu doar pentru a face un act formal de recomandare a unui candidat, ci şi pentru a dezbate o anumită situaţie din partid şi din ţară. "O situaţie după alegeri, dar mai ales în pregătirea celor care vor urma", a adăugat Adrian Năstase. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic