x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Năstase, pe blog: Monica Macovei îşi dă demisia din PDL

Adrian Năstase, pe blog: Monica Macovei îşi dă demisia din PDL

06 Noi 2012   •   16:50
Adrian Năstase, pe blog: Monica Macovei îşi dă demisia din PDL

Într-o postare publicată pe blogul său, Adrian Năstase comentează ironic dilema pe care o trăieşte Monica Macovei, sfâşiată între etica afişată in declaraţiile publice despre criteriile care au stat la primit avizul candidaţii ARD la alegerile parlamentare din decembrie şi adevărata starea de fapt. Adrian Năstase conchide că Monica Macovei nu putea ezita, prezentarea demisiei sale din PDL nu-i putea aduce decât părăsirea postului călduţ de la Bruxelles.
____________________________________

Monica Macovei îşi dă demisia din PDL
Din surse, care au dorit să-şi păstreze anonimatul, am aflat că Monica Macovei urmează să-şi dea demisia din PDL, supărată că avizele în privinţa candidaţilor Alianţei România Dreaptă pentru alegerile din decembrie au fost ignorate.

Într-adevăr, din cele 36 de persoane respinse, 23- cele mai importante – au fost repuse pe liste (aproximativ 63%).
Ea consideră că, astfel, efortul ei, de la Bucureşti şi cel de la Bruxelles, de spălare a imaginii PDL şi a lui Traian Băsescu şi de realizare a unei alianţe de tipul “Albă ca zăpada", s-a năruit.

Alte surse au transmis, însă, că această tentaţie nu a durat decât 5 minute – conform unui model celebru – deoarece dacă şi-ar da demisia din PDL, Monica Macovei ar trebui să-şi dea demisia şi din sinecura oferită de Traian Băsescu, la Bruxelles, Aşa că, preluând un sfat de la un candidat respins/admis pe listele PDL, Monica Macovei a preferat să facă "ciocu mic".


×
Subiecte în articol: adrian nastase monica macovei