x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Severin: Dragă Mircea, vizita la Vântu nu e lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată

Adrian Severin: Dragă Mircea, vizita la Vântu nu e lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată

04 Feb 2010   •   00:00

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declara că nu este împotriva lui Mircea Geoană, dar PSD trebuie să dea "mingea în spate pentru a merge înainte".

Severin a spus că PSD nu are de sancţionat şi de alungat pe nimeni, dar nu poate să obţină victoria în viitoarele alegeri dacă va continua "într-o formulă care nu i-a adus victoria". "PSD este problema noastră", a mai spus el.

El s-a referit şi la vizita pe care Mircea Geoană a făcut-o la Sorin Ovidiu Vântu înainte de dezbaterea televizată pentru alegerile prezidenţiale.
"Dragă Mircea, vizita la Sorin Ovidiu Vântu nu este lucrul cel mai grav, ci faptul că nu este explicată", a spus Severin, adăugând că PSD nu poate merge cu încredere pentru o nouă candidatură.

Europarlamentul PSD Adrian Severin, menţionat de Miron Mitrea între cei pe care ar dori să îi aibă în echipa sa, a declarat recent că Mircea Geoană "şi-a consumat rolul în partid", iar sprijinul unor filiale, pe care acesta l-ar fi obţinut la întâlnirea de la Braşov, este "o închipuire".
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic