x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Ursu: "Urmează o perioadă cu foarte multe surprize pregătite atât de Traian Băsescu cât şi de USL"

Adrian Ursu: "Urmează o perioadă cu foarte multe surprize pregătite atât de Traian Băsescu cât şi de USL"

27 Apr 2012   •   14:59
Adrian Ursu: "Urmează o perioadă cu foarte multe surprize pregătite atât de Traian Băsescu cât şi de USL"

Marturisesc ca nu ma asteptam la rezultatul de azi. Am fost printre cei care au sustinut ca MRU va supravietui votului de astazi. Sigur ca trecerea motiunii nu inseamna neaparat ca ne despartim de Mihai Razvan Ungureanu, intrucat Traian Basescu ne-a obisnuit deja cu bagatul batului prin gard si cu incercarea de a sustine cadavre politice chiar si dupa ce unele dintre ele intrasera in putrefactie. Urmeaza o perioada cu foarte multe surprize pregatite atat de Traian Basescu cat si de USL. Sper insa ca si unii, si altii sa aiba chibzuinta sau bunul simt de a nu prelungi provizoratul pentru a nu da Romania mai inapoi.

Nu trebuie sa pierdem din vedere momentul alegerilor locale, care fara indoiala ca vor fi organizate in principiu de aceleasi structuri care se afla acum la putere, pentru ca aceasta va fi incercarea de forta a lui Traian Basescu, si anume, de a mentine si prefectii si celelalte structuri administrative la centru si in teritoriu pentru a avea controlul. Rezultatul votului de astazi face mult mai putin probabila o frauda electorala, intrucat multi dintre slujitorii puterii care pana ieri erau poate dispusi sa recurga la gesturi abuzive, se vor fi temut vazand ca nimeni nu este etern la putere si ca ziua socotelii poate veni cand te astepti mai putin.

×