x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adriean Videanu: Nu cred în apariţii misterioase de partide

Adriean Videanu: Nu cred în apariţii misterioase de partide

07 Sep 2010   •   00:00

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni seara, la B1 tv,notează Agerpres, că nu crede în apariţii "misterioase" de partide, comentând astfel zvonurile referitoare la faptul că pe scena politică ar putea apărea o nouă formaţiune politcă ce ar obţine scoruri semnificative în sondaje.



"Nu cred în apariţii misterioase de partide. Chiar dacă în anumite sondaje de opinie apar anumite intenţii de vot, cel mai important lucru pentru partid îl reprezintă structura teritorială şi nu cred că poate să apară un partid peste noapte, un partid care nu are primari, consilieri locali, consilieri judeţeni, care nu are structuri judeţene... ca să fie un partid care contează în România", a spus Adriean Videanu.

El a adăugat că activitatea sa în cadrul PDL va viza cu precădere încurajarea formulării programelor politice la nivelul partidului şi a admis că PDL nu a funcţionat din punct de vedere instituţional. "Din punct de vedere instituţional partidul nu a funcţionat şi aici este un lucru extraordinar de important. Programele politice se fac la partide. Guvernele sunt cele care implementează, care administrează un program politic. Şi uitaţi-vă ce s-a întâmplat: dacă partidul nu a funcţionat, sunt unii colegi de-ai noştri, care, din păcate, neavând această cultură a activităţii de partid, au simţit nevoia să se manifeste, ba pe bloguri, ba public", a declarat liderul PDL.

Videanu a fost de părere că pentru această situaţie vina este împărţită, în condiţiile în care unele persoane care au criticat partidul au făcut-o în mod repetat, fără a propune însă şi soluţii concrete, în cadrul formaţiunii politice.

×
Subiecte în articol: politic