x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Umanistul Pânișoară, lovitură crâncenă pentru Clotilde Armand

Umanistul Pânișoară, lovitură crâncenă pentru Clotilde Armand

de Redacția Jurnalul    |    13 Iun 2023   •   15:49
Umanistul Pânișoară, lovitură crâncenă pentru Clotilde Armand

Alexandru Pânișoară, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 1, a formulat un denunț împotriva actualului primar Clotilde Armand, pentru săvârșirea înfracțiunii de neglijență în serviciu.

Mai exact, Clotilde Armand este acuzată că a pus în pericol viața a sute de bucureșteni, după ce a autorizat desfășurarea evenimentului „Romanian Design Week 2023”, în perioada 12 - 28 mai 2023, în imobilul din Piața Amezei nr. 13 care nu are autorizație de securitate la incendiu. În acest sens există documente oficiale ale ISU București, care a și dispus sancțiuni contravenționale la un control din data de 20 mai 2023.

Imobilul respectiv nu are nici autorizație pentru securitate la incendiu și nici nu corespunde standardelor pentru situațiile de urgență. Mai mult, potrivit lui Pânișoară nu a fost nici afișat vreun semn de informare privind absența acestor autorizații.

„După 7 ani repetăm aceleași greșeli care pun în pericol viața și integritatea cetățenilor. Clotilde Armand care nu are nicio preocupare pentru sănătatea și viața locuitorilor Sectorului 1, lăsând sectorul să se degradedeze fără precedent, pune de această dată într-un grav pericol sute de oameni autorizând desfășurarea unui eveniment într-un spațiu închis care nu corespunde siguranței la incendiu”, transmite Alexandru Pânișoară.

 

×