x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alianţa de Centru-Dreapta - planul în 3 paşi. Cum se negociază în Modrogan şi care e disputa din PDL

Alianţa de Centru-Dreapta - planul în 3 paşi. Cum se negociază în Modrogan şi care e disputa din PDL

15 Aug 2012   •   08:23
Alianţa de Centru-Dreapta - planul în 3 paşi. Cum se negociază în Modrogan şi care e disputa din PDL

Negocierile pentru noua alianta creata in jurul PDL se apropie de final, discutiile vizand atat strategia de imagine cat si desemnarea unor candidati cu sustinere comuna dupa modelul USL. RTV.NET va prezinta etapele in care uniunea de dreapta se va configura, strategia pe care o urmaresc cei direct implicati, dar si primele conflicte care au aparut deja in cadrul negocierilor.

PDL pregateste pentru alegerile parlamentare o schimbare de imagine, astfel incat candidatii democrat-liberali sa se prezinte in fata electoratului sub o noua infatisare. Totul va fi reglat prin intermediul Aliantei de Centru-Dreapta la care se va ajunge in trei pasi.

1. PDL impreuna cu PNTCD si Partidul Noua Republica vor forma o alianta electorala care ar urma sa fie pusa la punct in maximum o luna. Pentru oficializarea aliantei, PDL ar urma sa convoace Consiliul National de Coordonare in jurul datei de 20 septembrie iar decizia se va lua prin votul membrilor BPN, al sefilor de filiale si al parlamentarilor. Dupa girul CNC, alianta va fi inregistrata la Tribunal.

Citeste continuarea pe RTV.NET.

×