x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Anastase, despre acuzaţiile lui Dragnea: Consumase mai mult decât trebuia sărbătorind victoria

Anastase, despre acuzaţiile lui Dragnea: Consumase mai mult decât trebuia sărbătorind victoria

12 Iun 2012   •   11:16
Anastase, despre acuzaţiile lui Dragnea: Consumase mai mult decât trebuia sărbătorind victoria

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, marti, ca secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, "consumase mai mult decat trebuia sarbatorind victoria in alegeri", ea explicand astfel acuzatiile pe care acesta i le-a adus referitoare la interventia sa in procesul de votare.

Solicitata sa comenteze acuzatiile pe care coordonatorul campaniei electorale a PSD, Liviu Dragnea, i le-a adus, Roberta Anastase a precizat ca acestea nu sunt de fapt acuze, ci aberatii.

"Haideti, lasati-ma cu prostiile. Bausera mai mult decat trebuia cei care au dat declaratiile. Cum sa fiu in sectii? Aveti o tema? Nu sunt acuzatii, sunt aberatii, atata tot. Domnul Dragnea consumase mai mult decat trebuia sarbatorind victoria in alegeri", a spus Roberta Anastase.

Coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a facut apel, duminica noaptea, la Politie si la Ministerul Administratiei si Internelor pentru a interveni la Ploiesti, acolo unde presedintele Camerei, Roberta Anastase, "impreuna cu SPP-istii sai, blocheaza numararea voturilor in patru sectii".

"S-a raportat o situatie foarte grava la Ploiesti, in municipiu, unde s-au numarat 151 de sectii din 155, mai sunt patru de numarat si avem in fata 1.500 de voturi. Doamna Roberta Anastase cu SPP-istii dumneaei blocheaza sectiile si nu mai permit numararea. Cerem Politiei Romane si MAI sa intervina imediat pentru a permite finalizarea procesului de numarare a voturilor in Ploiesti", a spus Dragnea.

El a spus ca ceea ce se intampla la Ploiesti, respectiv ce face Roberta Anastase, este "extraordinar de grav" (Mediafax).

×