x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Alexandru: Dacă voi câştiga şefia PSD, Oprescu se întoarce în partid!

Andrei Alexandru: Dacă voi câştiga şefia PSD, Oprescu se întoarce în partid!

30 Ian 2010   •   00:00

Andrei Alexandru, care şi-a anunţat săptămâna aceasta intenţia de a candida la preşedinţia PSD, a declarat sâmbătă că a avut o discuţie cu primarul Sorin Oprescu, care i-a transmis că se va întoarce în partid dacă fostul consilier al lui Nicolae Văcăroiu va câştiga la Congres.



"Am avut o discuţie telefonică, în cursul zilei de ieri, cu primarul Sorin Oprescu şi mi-a spus că, în cazul în care voi câştiga preşedinţia PSD, se va întoarce în partid", a declarat Andrei Alexandru. Conform mediafax, el a adăugat că Sorin Oprescu nu va reveni în PSD dacă Mircea Geoană va câştiga şefia partidului.


Senatorul social-democrat Miron Mitrea şi-a anunţat, recent, candidatura la şefia partidului şi a spus că ar dori ca Oprescu să facă parte din echipa sa. Tot recent, Oprescu a anunţat că nu se întoarce în PSD. "Cred cu tărie că este nevoie de o strategie puternică de refacere a unui partid care odată a reprezentat o stângă puternică. Cred cu tărie că acest partid poate să aibă un viitor şi sunt convins că voi colabora la fel de bine ca şi cu ceilalţi reprezentanţi ai celorlalte partide politice. Sper ca în PSD să fie făcută o reformă reală", a spus atunci Sorin Oprescu. Fostul purtător de cuvânt al lui Nicolae Văcăroiu, Andrei Alexandru, a declarat joi că a decis să candideze la şefia PSD, precizând că este vorba de o iniţiativă personală şi că speră să aibă susţinerea a cât mai multe organizaţii social-democrate din ţară.

×
Subiecte în articol: politic