x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Chiliman îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

Andrei Chiliman îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

17 Apr 2012   •   15:18
Andrei Chiliman îşi dă demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a anuntat marti ca isi da demisia de onoare din Biroul Permanent Central al PNL, mentionand ca ramane simplu membru al partidului condus de Crin Antonescu.

"Imi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider ca, facand parte din actuala echipa de conducere a PNL, aleasa pe lista propusa de presedintele Crin Antonescu, nu mai sunt in masura sa fac ceea ce mi-am propus pentru cetatenii care m-au investit cu increderea lor. Este un gest de onoare si fata de cei pentru care m-am implicat in politica, dar si fata de presedintele partidului", a spus Chiliman.

El a spus ca s-a consultat cu sotia sa, cu Ionel Bratianu si cu actualii lideri de onoare ai formatiunii.

"Am fost ales pe lista propusa de dumnealui la Congresul din 2010, atat timp cat si-a pierdut increderea in mine, am obligatia sa demisionez", a spus Chiliman.

Totodata, el a mentionat ca nu va mai cere explicatii conducerii partidului pentru decizia de saptamana trecuta referitoare la inlocuirea sa de la conducerea Organizatiei PNL a Municipiului Bucuresti si ca nici nu va contesta aceasta decizie. Chiliman a subliniat ca nu a amenintat cu demisia din PNL pe fondul frustrarii pentru pierderea acestei functii politice.

"In ultima saptamana s-a acreditat ideea ca as ameninta cu demisia din Partidul National Liberal pentru ca sunt frustrat de pierderea functiei de presedinte al organizatiei Bucuresti, la initiativa domnului presedinte George Crin Laurentiu Antonescu. Este un neadevar. Intentia mea de demisiona din partid a fost reactia fireasca a oricarui om cu bun-simt si de buna-credinta a carui munca de trei ani, la capatul carora PNL a ajuns primul partid in optiunile bucurestenilor, este aruncata la gunoi fara explicatii. De altfel, anunt public faptul ca nu mai astept acele explicatii si nici nu contest, in forurile partidului, decizia de saptamana trecuta", a spus el.

Pe de alta parte, Chiliman a anuntat ca "vreau sa-mi fac datoria pana la capat si, de aceea, ii anunt pe bucurestenii din Sectorul 1 ca voi candida, in orice conditii, pentru un nou mandat de primar al sectorului nostru".

×
Subiecte în articol: pnl demisie andrei chiliman