x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu despre Cioroianu: Într-un partid nu se vine doar pentru post de ministru sau loc pe liste

Antonescu despre Cioroianu: Într-un partid nu se vine doar pentru post de ministru sau loc pe liste

05 Apr 2009   •   00:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis lui Cioroianu, duminică, într-o conferinţă de presă, că într-un partid nu se vine doar pentru numirea în funcţia de ministru de Externe sau pentru un loc eligibil pe listă la orice fel de alegeri, ci se vine pentru că împărtăşeşti ideile acelui partid.



"În legătură cu domnul Cioroianu, în opinia mea domnia sa a luat o decizie neînţeleaptă, regretabilă, e dreptul domniei sale. Dar încă o dată spun şi asta e valabil şi pentru domnul Cioroianu, şi pentru fiecare dintre noi: într-un partid nu vii doar pentru a fi numit ministru de Externe sau pentru a fi pus pe un loc eligibil la orice fel de alegeri, ci vii pentru că împărtăşeşti ideile acelui partid şi eşti gata, la bine şi la rău, într-o demnitate publică sau nu să faci activitate politică în slujba acelor interese. E opţiunea fiecăruia când intră şi când iese dintr-un partid", a susţinut Crin Antonescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic