x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: În chip special îi mulţumesc domnului Marga, a făcut cu devotament tot ce se putea face

Antonescu: În chip special îi mulţumesc domnului Marga, a făcut cu devotament tot ce se putea face

de Mediafax    |    07 Aug 2012   •   05:41
Antonescu: În chip special îi mulţumesc domnului Marga, a făcut cu devotament tot ce se putea face

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, la ceremonia de depunere a juramantului de investitura de catre noii ministri, ca toti cei care au parasit Cabinetul "si-au purtat mandatul cu demnitate si onestitate", multumindu-i in mod special lui Andrei Marga, pentru devotamentul sau.

"Sunt toti oameni care si-au purtat mandatul cu demnitatea de ministru, cu pricepere si onestitate. In chip special ii multumesc domnului profesor Marga, care intr-o situatie extrem de dificila a facut cu devotament fata de tara si fata de Guvernul din care a facut parte tot ceea ce se putea face. Imi exprim convingerea mea, care este si a premierului, ca, desi dezbaterea publica este centrata pe verdictul jurudic legat de referendum, nu referendumul si verdictul sunt principala tema de actiune a acestui guvern", a afirmat Antonescu.

Ministrul de Externe Titus Corlatean, ministrul Administratiei si Internelor Mircea Dusa, ministrul delegat pentru Administratie Radu Stroe, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul Dan Sova si ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri Mihai Voicu au depus, luni seara, juramantul de investitura.

Ceremonia, care a avut loc la Palatul Cotroceni, a inceput cu o intarziere de aproximativ o jumatate de ora fata de ora anuntata initial.

La eveniment au participat premierul Victor Ponta, alti membri ai Cabinetului, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, presedintele interimar al Senatului, Petru Filip.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, luni, decretele privind desemnarea noilor ministri in Cabinetul Ponta, pe lista transmisa de Administratia Prezidentiala nefigurand insa si numirea Monei Pivniceru la Justitie, ci doar revocarea lui Titus Corlatean de la sefia acestui minister.

×