x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Puterea este disperată, încearcă după modelul Ceauşescu să mituiască pe ultimii metri

Antonescu: Puterea este disperată, încearcă după modelul Ceauşescu să mituiască pe ultimii metri

30 Ian 2012   •   09:57
Antonescu: Puterea este disperată, încearcă după modelul Ceauşescu să mituiască pe ultimii metri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca incercarea Guvernului de a negocia cu FMI cresterea de salarii ar fi o dovada ca Puterea este "disperata" si incearca, dupa modelul Ceausescu, "sa mituiasca" pe ultima suta de metri.

"Vad ca acum se poate. Cred ca e vorba de o Putere disperata care incearca dupa modelul lui Ceausescu din ultimele zile din decembrie sa mituiasca pe ultimii metri sau sa intretina macar speranta. Ma indoiesc profund ca romanii asteapta 3%, 5%, 7% de la Boc. Cred ca romanii asteapta ca aceasta Putere sa plece mai devreme sau mai tarziu. Noi am spus de un an si jumatate ca masura aberanta a taierii salariilor cu 25%, ulterior cresterea TVA, masuri care nu se compara cu nimic ce s-a intamplat in Europa, puteau fi evitate, puteau exista solutii bugetare mentinand acelasi deficit care sa nu afecteze atat de dramatic situatia oamenilor care muncesc in Romania pentru ca nu e vorba numai de bugetari e vorba si de privati prin efectele TVA, prin reducerea consumului. Ni s-a spus in permanenta ca s-a procedat bine ca numai asa se putea, ca noi suntem populisti", a explicat Antonescu, inainte de sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Liberalii se intalnesc astazi intr-o sedinta a conducerii partidului la care participa si parlamentarii pentru a stabili cadrele actiunii comune a partidelor din USL pentru a provoca alegeri anticipate.

×