x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bădălău: CExN al PSD a votat organizarea unui Congres pe 29 iunie, va fi aleasă o nouă conducere

Bădălău: CExN al PSD a votat organizarea unui Congres pe 29 iunie, va fi aleasă o nouă conducere

07 Iun 2019   •   16:31
Bădălău: CExN al PSD a votat organizarea unui Congres pe 29 iunie, va fi aleasă o nouă conducere

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, cu majoritate, propunerea organizării unui Congres al partidului pe 29 iunie, reuniune în cadrul căreia ar urma să fie schimbat statutul şi să fie aleasă o nouă conducere, a anunţat vineri, la finalul reuniunii, preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

"A fost o propunere făcută de către doamna preşedinte interimar, propunere care s-a supus la vot şi a fost adoptată cu majoritate. Va fi un Congres cu alegeri, schimbarea statutului, în primă parte, şi a doua parte a Congresului inclusiv, cred, cu validarea candidatului la funcţia de preşedinte al României", a declarat Bădălău.

El a confirmat că data Congresului va fi 29 iunie. Bădălău a precizat că în cadrul Congresului va fi ales un nou Birou Politic.

Preşedintele PSD Giurgiu a adăugat că, până la Congres, este necesară şi o adaptare a programului de guvernare la "nevoile de astăzi".

"O să trebuiască să facem un program politic pe care să-l prezentăm la Congres pentru cetăţeni, trebuie să adaptăm programul de guvernare la nevoile de astăzi şi, aşa cum vă spuneam, probabil să validăm şi candidatul la Preşedinţie", a spus Bădălău.

El a informat că o va susţine pe Viorica Dăncilă la funcţia de preşedinte al PSD, dacă aceasta îşi va depune candidatura. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau