x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bărbat scos afară din sala unde avea loc lansarea candidaţilor PMP Argeş, după ce l-a apostrofat pe Băsescu

Bărbat scos afară din sala unde avea loc lansarea candidaţilor PMP Argeş, după ce l-a apostrofat pe Băsescu

16 Apr 2016   •   16:40
Bărbat scos afară din sala unde avea loc lansarea candidaţilor PMP Argeş, după ce l-a apostrofat pe Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost apostrofat, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaţilor PMP Argeş la primăriile din judeţ, de către un bărbat care i-a strigat că are dosar penal la Haga. Ulterior, bărbatul a intrat în sala în care se desfăşura evenimentul şi a fost scos afară.

La evenimentul de lansare a candidaţilor PMP Argeş, Traian Băsescu a fost aşteptat de un bărbat care i-a strigat: "Domnule preşedinte, spuneţi presei, va rog frumos, că aveţi dosar penal la Haga! Spuneţi cum a fost trimisă Poliţia să mă aresteze la Timişoara!".

Băsescu a început să râdă, spunându-i bărbatului că nu ştie.

Ulterior, protestatarul a intrat în sediul Casei de Cultură a Sidicatelor din Piteşti, unde avea loc evenimentul PMP, şi a fost scos imediat afară de către organizatori.

Traian Băsescu le-a spus, apoi, membrilor PMP aflaţi în sală că a aflat care este problema protestatarului - îl urmăresc extratereştrii.

"Am aflat care era problema domnului care intrase în sală la începutul întâlnirii noastre. Domnul se numeste Bogdan Sucitu şi avea o mare problemă: îl urmăreau extratereştrii! De zece ani îl urmăresc. Onaca i-a promis că o să vorbesc cu extratereştrii şi s-a liniştit”, a spus preşedintele PMP.

×
Subiecte în articol: traian basescu lansare candidati pmp