x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Alina Gorghiu are minte politică cât un copilaş de grădiniţă; nu mă pot certa cu un copil

Băsescu: Alina Gorghiu are minte politică cât un copilaş de grădiniţă; nu mă pot certa cu un copil

16 Oct 2016   •   23:01
Băsescu: Alina Gorghiu are minte politică cât un copilaş de grădiniţă; nu mă pot certa cu un copil
Sursa foto: Adrian Manolache

"Alina Gorghiu are minte politică cât un copilaş de grădiniţă, nu mă pot certa cu un copil", a spus duminică preşedintele PMP, Traian Băsescu.

"Nu mă pot certa cu un copil. Dânsa (preşedintele PNL, Alina Gorghiu n.r.) are minte politică cât un copilaş de grădiniţă. Îi aduc aminte acestei doamne că la fel a spus înainte de alegerile locale. Drept pentru care a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ şi pe cea a Consiliului Judeţean Caraş Severin, a pierdut preşedinţia Consiliului Judeţean Maramureş. Atât a costat-o datul din gură de la nivel de copil", a declarat Băsescu la România Tv, întrebat cum vede declaraţia Alinei Gorghiu potrivit căreia PMP este un partid toxic care nu merită să intre în Parlament.

El a adăugat că dacă preşedintele PNL va continua să vorbească în acest fel va avea surprize după alegeri, pentru că oamenii din partide au demnitate.

"Şi spun că eu am încercat să îi conving să mergem cu PNL. Abia i-am convins la Ilfov, dar altfel peste tot organizaţiile au refuzat alianţa cu PNL care exact acest mesaj l-a distribuit şi în teritoriu - nu avem nicio treabă cu PMP, e partid toxic. Când a fost să se facă majorităţile îi căutau pe la uşă şi nu aveau cu cine vorbi", a mai spus Băsescu.

Băsescu a menţionat, în contextul alegerilor care se apropie, că îi este dor de entuziasmul electoratului PDL, un electorat care acum "e apatic şi nu îşi găseşte locul" şi căruia o să îi dea posibilitatea să îşi găsească din nou locul, la alegeri. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: alina gorghiu traian basescu