x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, declaraţii de pe snow-mobil: Guvernul Ponta poate fi un Moş Crăciun pentru români!

Băsescu, declaraţii de pe snow-mobil: Guvernul Ponta poate fi un Moş Crăciun pentru români!

de Veronica Micu    |    23 Dec 2012   •   13:05
Băsescu, declaraţii de pe snow-mobil: Guvernul Ponta poate fi un Moş Crăciun pentru români!

Preşedintele Traian Băsescu se află la Predeal, într-o mini-vacanţă de Crăciun. Ca şi ieri, şeful statului a ieşit şi astăzi la plimbare cu snow-mobilul. Întrebat de jurnalişti cum va fi anul 2013, Băsescu a răspuns că, "din punct de vedere politic, nu poate să ne pună probleme".

"Anul 2013 va fi, din punct de vedere economic, un an riscant. Din punct de vedere politic, nu poate să ne pună probleme deoarece avem un parlament cu o majoritatea covârşitoare, un guvern cu susţinere parlamentară.. Cred că va fi un an formidabil pentru români dacă analizăm programul de guvernare şi dacă Guvernul îşi respectă promisiunile. Ce nu s-a putut face cu guvernarea din partea dreptei, sper să poată face această guvernare. Noul Guvern poate fi un Moş Crăciun care să facă surprize plăcute românilor", a declarat Traian Băsescu.

Președintele le-a urat românilor, cu ocazia sărbătorilor, pace în familii, bucurii și speranțe.

"Le urez să se și distreze pentru că viața nu-i formată numai din ceartă, supărări, tensiuni, lipsuri. Viața poate fi și cu puțină bucurie, relaxare, cu puțină viață", a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a mai spus că nu mai are griji, că "grijile sunt la Guvern". El le-a promis jurnaliştilor că mâine îi va lua la plimbare pe snow-mobilul.


×