x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, despre Adrian Năstase: Îmi pare rău pentru ce a păţit, nu şi-a vândut ţara, a fost condamnat pentru o găinărie

Băsescu, despre Adrian Năstase: Îmi pare rău pentru ce a păţit, nu şi-a vândut ţara, a fost condamnat pentru o găinărie

de Veronica Micu    |    15 Feb 2013   •   09:06
Băsescu, despre Adrian Năstase:  Îmi pare rău pentru ce a păţit, nu şi-a vândut ţara, a fost condamnat pentru o găinărie

Preşedintele Traian Băsescu declarat, aseară, în cadrul unei emisiuni tv, că regretă ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase. "Năstase nu și-a vândut țara, a fost condamnat pentru o găinărie", a spus şeful statului, care a precizat că fostul premier "are potențial să revină în viața poltiică".

"Nu, sincer nu-mi lipsește pentru că a fost foarte activ în relația cu mine de când a avut necazul încarcerării. Nu treceau trei zile să nu-mi dedice un aticol pe blog. Probabil lui Dragnea, dacă nu l-a înjurat, i-o fi dor. Îmi pare rău de ce i s-a întâmplat. Nu că nu merita, ci pentru ce a fost pentru România, fost un prim-ministru care a încheiat negocierile cu Uniunea Europeană, a ținut bine în mână guvernul”, a spus președintele Băsescu.

Şeful statului a subliniat că Adrian Năstase "are potențial să revină în viața poltiică"

"Știu miniștri de Finanțe care au fost în pușcărie în guverne actuale în Uniunea Europeană. Năstase nu și-a vândut țara, a fost condamnat pentru o găinărie. Astea ți le poate ierta electoratul. Adrian Năstase are potențial să revină în viața poltiică, problema este cât și-l dorește partidul în viața politică din nou. Aici e problema, nu capacitatea lui Năstase de revenire”, a mai spus președintele Băsescu.

×