x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: În momentul de faţă, PDL nu are un candidat pentru prezidenţiale. PDL se îndreaptă spre zona marginală a politicii

Băsescu: În momentul de faţă, PDL nu are un candidat pentru prezidenţiale. PDL se îndreaptă spre zona marginală a politicii

14 Feb 2013   •   15:48
Băsescu: În momentul de faţă, PDL nu are un candidat pentru prezidenţiale. PDL se îndreaptă spre zona marginală a politicii
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Preşedintele Traian Băsescu este de părere că elita PDL "nu depăşeşte mediocritatea politicului", şi că nu are un lider care să-l "tracteze". Şeful statului a declarat că "aşa cum merge acum, mă tem că PDL se îndreaptă spre zona marginală a politicii".

Traian Băsescu a afirmat că Emil Boc este cel mai potrivit pentru a conduce PDL, atunci când jurnaliştii l-au întrebat cine este mai potrivit pentru a prelua şefia democrat-liberalilor dintre Vasile Blaga şi Elena Udrea.

"Când şi el, şi eu - că nu numai el - şi mai e cineva, Elena Udrea, eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, el a venit la Cluj, la el acasă, şi a câştigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci şi pentru mine", a spus Băsescu.

Seful statului a afirmat ca in momentul de fata PDL nu are un lider care sa-l "tracteze", iar elita partidului "nu depăşeste media sau mediocritatea politicului".

"Este nevoie de un PDL revitalizat, care să fie alternativa, pentru că aşa cum merge acum mă tem că se îndreaptă spre zona marginală a politicului. Partidul are nevoie de un lider care să îl tracteze. Îţi trebuie forţa unui partid, dar şi un politican, doi-trei care să fie peste mediocritatea politicului".

Traian Băsescu s-a întâlnit astăzi, la Cluj, cu primarul Emil Boc, după ce a fost la Mânăstirea Rohia, unde a participat la priveghiul fostului stareţ al Mănăstirii Sf. Ana- Rohia, părintele arhimandrit Serafim Man, care s-a stins din viaţă, marţi, 12 februarie.



×