x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu fuge de propria mizerie

Băsescu fuge de propria mizerie

15 Noi 2009   •   00:00

Traian Băsescu a declarat că jurnaliştii au inventat una dintre "cele mai mari mizerii", prin interpretările afirmaţiei sale privind situaţiile dificile din familie, de la dezbaterea cu liderul PNL, şi a susţinut că nu ştie despre Antonescu decât că s-a căsătorit recent.



"Cred că inventaţi una dintre cele mai mari mizerii. Cred că aţi ajuns să inventaţi un lucru pe care eu nu l-am făcut. Am vorbit despre soţia mea", a spus Băsescu, după ce un ziarist l-a întrebat despre declaraţia despre situaţii dificile din familie pe care a făcut-o în dezbaterea de sâmbătă de la Cluj cu liderul PNL, Crin Antonescu.

El a declarat că nu ştie absolut nimic despre viaţa persoanlă a lui Crin Antonescu decât faptul că acesta s-a recăsătorit recent.

"Este una din inovaţiile de ultim moment. Aceea a fost o discuţie mult mai serioasă. Şi desigur, cine voia o discuţie fabricată, în care să ne facem că suntem competitori, greşeşte. Dar a fost o discuţie pe soluţii pentru agricultură, pe soluţii pentru educaţie, pe care observ că n-o preia nimeni. În schimb, se inventează un atac despre un lucru pe care eu nu îl ştiu. Habar nu am nimic despre viaţa lui Crin Antonescu decât că s-a recăsătorit acum", a spus Băsescu.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic