x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu: Liderii de partide să se autointituleze premieri-fantomă şi să facem dezbateri pe soluţii

Băsescu: Liderii de partide să se autointituleze premieri-fantomă şi să facem dezbateri pe soluţii

22 Noi 2016   •   23:20
Băsescu: Liderii de partide să se autointituleze premieri-fantomă şi să facem dezbateri pe soluţii

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, propune ca liderii de partide să se auto-intituleze drept "premieri fantomă" şi să dezbată între ei soluţiile pentru viitor.

"Nu întâmplător am lansat povestea cu un premier. Eu cred că ar fi extrem de util pentru români să vadă dezbateri între premieri-fantomă. Accept dezbateri şi cu Tăriceanu şi cu Liviu Dragnea, dacă el va fi desemnat premier de PSD. (...) Ar fi extrem de interesant ca cei care sunt lideri de partide să se auto-intituleze: 'eu sunt viitorul premier' şi hai să facem dezbateri de la premier-fantomă la premier-fantomă, să vedem cine are cele mai corecte şi viabile soluţii", a declarat, marţi, la România Tv, Traian Băsescu.

Liderul PMP, care este candidat la Bucureşti pentru un mandat de senator, a spus că el este premierul desemnat din partea formaţiunii pe care o conduce şi că are experienţa necesară pentru a conduce un Guvern.

"Indiferent că ne jucăm de-a premierii, nu există om politic care să poată conduce Guvernul mai bine decât mine datorită experienţei pe care am acumulat-o", a adăugat Băsescu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: traian basescu basescu