x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, lui Blaga: Dragă Vasile, anunţă că vei candida, voi intra şi eu în competiţie pentru a-ţi da o bătaie electorală soră cu moartea!

Băsescu, lui Blaga: Dragă Vasile, anunţă că vei candida, voi intra şi eu în competiţie pentru a-ţi da o bătaie electorală soră cu moartea!

16 Apr 2016   •   07:05
Băsescu, lui Blaga: Dragă Vasile, anunţă că vei candida, voi intra şi eu în competiţie pentru a-ţi da o bătaie electorală soră cu moartea!
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl atacă dur pe copreşedintele PNL Vasile Blaga şi îi transmite să îşi anunţe candidatura în locul lui Marian Munteanu, asigurându-l că atunci va intra şi el în competiţie, doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", pentru că a "vândut PDL-ul unei adunături fără viziune", pentru a-şi "salva scaunul de şefuleţ de partid".

Traian Băsescu a postat pe Facebook, vineri seară, un mesaj către Vasile Blaga, căruia i se adresează cu "dragă Vasile".

"Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui, şi nu de la vămile din Bihor. Până şi la alegerile din partid soluţia să câştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea?", scrie Băsescu.

Traian Băsescu îi mai transmite copreşedintelui PNL să îşi anunţe candidatura în locul lui Marian Munteanu, asigurându-l că atunci va intra şi el în competiţie, doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", pentru că a "vândut PDL-ul unei adunături fără viziune" pentru a-şi "salva scaunul de şefuleţ de partid".

"Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring, cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decât te-a bătut Oprescu în 2008. Şi asta doar pentru că ai vândut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. Dragă Vasile, îţi mai spun un secret : este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu, decât soldat prost sub Gorghiu. Să ai o zi bună Vasile", îşi încheie mesajul fostul preşedinte al PDL Traian Băsescu.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, întrebat fiind despre o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti, că PNL îl aşteaptă "în ring" şi că la alegeri bătălia se va da între PNL şi PSD, iar Băsescu "ştie cel mai bine" că un partid se construieşte greu.

"Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea. Este liber să candideze. Bătălia în toată ţara este între PNL şi PSD", a spus Vasile Blaga.

El a adăugat că la alegeri mai pot apărea "partide balama", dar un partid se construieşte greu, iar Traian Băsescu ştie acest lucru "bine de tot".

"Din loc în loc pot să mai apară anumite partide balama, construite, aşa cum am spus în permanenţă, în general, pe căzături din PNL. O fi vreun fost PDL-ist nemulţumit, e numai bun chiar să candideze la PMP, o avea probleme cu justiţia pe la Constanţa sau pe undeva un vechi PNL-ist, văd că acum este bun şi la ALDE, este perfect şi la ALDE, nu? Chiar perfect. Asta este. Şi tot aşa, dacă mai sunt nemulţumiri din zona PNL, să meargă spre ALDE. Un partid se construieşte greu, ştie asta cel mai bine Traian Băsescu. Chiar o ştie bine de tot", a spus Blaga.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga declara, sâmbăta trecută, la Alba Iulia, că PMP şi ALDE sunt "partide de căzături pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL" pentru a atrage membri, adăugând că Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu "se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi".

News.ro

×
Subiecte în articol: traian basescu vasile blaga