x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu = monstru sacru al politicii, Antonescu = superficial, Ponta = necopt. Vezi ce spune Elena Udrea despre Ungureanu şi alţi politicieni

Băsescu = monstru sacru al politicii, Antonescu = superficial, Ponta = necopt. Vezi ce spune Elena Udrea despre Ungureanu şi alţi politicieni

13 Apr 2012   •   05:43
Băsescu = monstru sacru al politicii, Antonescu = superficial, Ponta = necopt. Vezi ce spune Elena Udrea despre Ungureanu şi alţi politicieni

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, a facut caracterizari lapidare si prompte ale unor politicieni importanti din Romania. Astfel, Udrea l-a caracterizat pe presedintele Traian Basescu prin formula "monstru sacru al politicii, un reper in politica romaneasca", pe Crin Antonescu il considera "superficial", iar presedintele PSD, Victor Ponta, este "necopt".

Invitata la Romania TV, Elena Udrea a caracterizat printr-o expresie sau un cuvant, la cererea moderatorului, mai multi politicieni si patroni de presa.

Udrea l-a caracterizat pe Emil Boc prin "tenacitate", pe Mihai Razvan Ungureanu prin "speranta", iar despre Traian Basescu a spus ca este "monstru sacru al politicii, un reper in politica romaneasca".

Crin Antonescu a fost numit "superficial", Victor Ponta "necopt", Sorin Oprescu "habotnic", iar Gigi Becali "spectaculos". Dan Voiculescu a fost caracterizat drept "alunecos", iar Sorin Ovidiu Vintu - "rezistent".

Elena Udrea s-a caracterizat pe ea insasi prin cuvantul "onestitate".

Ungureanu, cea mai buna solutie a PDL pentru prezidentialele din 2014

Despre Mihai Razvan Ungureanu, presedintele PDL Bucuresti a mai spus ca, in prezent, este cea mai buna solutie a PDL pentru alegerile prezidentiale din 2014.

"Poate fi o solutie castigatoare la alegerile prezidentiale din 2014. Daca alege sa candideze din partea PDL, este numai optiunea lui Mihai Razvan Ungureanu. Poate fi viabila aceasta alegere ca PDL sa mearga cu Mihai Razvan Ungureanu la alegerile prezidentiale. Nu avem alta optiune, astazi, cel putin nu una mai buna", a precizat Elena Udrea.

Ea a explicat insa ca si primul ministrul trebuie sa-si doreasca sa candideze din partea PDL. "Noi vorbim despre domnul Ungureanu, dar nu stim ce vrea dansul, este astazi cel putin la aceeasi cota de credibilitate ca Crin Antonescu si ca Victor Ponta", a afirmat Udrea.

Elena Udrea s-a referit si la o posibila miscare politica a lui Ungureanu, in viitor: "Mi se pare firesc ca o discutie legata de formarea unui nou partid politic pe zona de dreapta a politicii romanesti sa porneasca de la discutii cu PDL. Ramane de vazut daca Mihai Razvan Ungureanu incepe discutii cu noi sau cu PNL".

×