x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu nici măcar nu se gândeşte la demisia de onoare

Băsescu nici măcar nu se gândeşte la demisia de onoare

30 Iul 2012   •   09:28
Băsescu nici măcar nu se gândeşte la demisia de onoare

Presedintele suspendat Traian Basescu a afirmat luni ca cei de la USL ar trebui sa se gandeasca "cum este cu onoarea" pentru ce au facut Romaniei, inainte sa-i ceara lui demisia de onoare.

"Intai sa vada ei cum este cu onoarea pentru ce au facut Romaniei. Eu nu am fost in acesta competitie, ei au chemat poporul sa le valideze o decizie, poporul le-a spus nu. Asta e viata", a declarat Basescu, la plecarea de la sediul PDL Bucuresti, intrebat despre afirmatiile venite dinspre USL potrivit carora ar trebui sa-si dea demisia de onoare dupa rezultatul referendumului.

Cat priveste faptul ca USL ar vrea ca conteste la CCR boicotul PDL de la referendumul pentru demiterea presedintelui suspendat, Basescu a catalogat acest demers drept "maruntisuri".

"Trebuie sa se trezeasca, sa inteleaga ca au facut destul de mult rau Romaniei si au obligatia sa intre in guvernarea normala", a adaugat Basescu.

Traian Basescu a mers luni dimineata la sediul de campanie al PDL Bucuresti. De altfel si duminica, pe durata desfasurarii referendumului, presedintele suspendat a mers de mai multe ori la sediul democrat-liberalilor.

Dupa intalnirea cu democrat-liberalii, presedintele suspendat a mers la sediul sau de campanie.

Intrebat de jurnalisti ce mai are de facut la sediul de campanie, Basescu a raspuns: "Mai sunt destule de facut".

Prezenta la vot la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu a fost de 46,13%, dupa centralizarea rezultatelor din 97,52% dintre sectiile de votare, a anuntat Biroul Electoral Central.

×
Subiecte în articol: referendum traian basescu demisie