x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu uită de cele 7,5 milioane de voturi împotrivă: "Dacă mă mai suspendă, mă bat cu ei până la capăt şi scot lumea la vot!"

Băsescu uită de cele 7,5 milioane de voturi împotrivă: "Dacă mă mai suspendă, mă bat cu ei până la capăt şi scot lumea la vot!"

14 Feb 2013   •   23:45
Băsescu uită de cele 7,5 milioane de voturi împotrivă: "Dacă mă mai suspendă, mă bat cu ei până la capăt şi scot lumea la vot!"

Invitat la televiziunea B1TV, Traian Băsescu şi-a exprimat părerea referitoare la posibilitatea unei noi suspendări din funcţia de preşedinte, făcând abstracţie şi de această dată de votul celor 7,5 milioane de români care au votat în favoarea demiterii sale la precedentul referendum.

Astfel, Băsescu consideră că rezultatul referendumului a fost decis în urma îndemnului său de boicotare a referendumul, şi nu a unei decizii de invalidare a referendumului, pe baza unor liste electorale neactualizate.
"Dacă am un regret în ceea ce priveşte referendumul este că nu m-am bătut. A doua oară nu mai repet aceeaşi greşeală. Dacă mă mai suspendă, mă bat cu ei până la capăt şi scot lumea la vot. Mi-ar da ocazia să-mi închei glorios mandatul", a declarat Traian Băsescu la B1TV.

×
Subiecte în articol: traian basescu suspendare basescu