x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Berceanu, despre demisia Sorinei Plăcintă: Nu-mi spune decât că este o plăcintă. Trebuia să plece când a fost cu bocetele

Berceanu, despre demisia Sorinei Plăcintă: Nu-mi spune decât că este o plăcintă. Trebuia să plece când a fost cu bocetele

13 Iun 2012   •   09:02

Despre demisia senatorului Sorinei Placinta, Radu Berceanu sustine ca aceasta a pierdut "trenul" si ca trebuia sa plece "cand a fost cu plansetele si cu bocetele".

"Nu-mi spune decat ca este o placinta. Cei care pleaca sunt niste tradatori. Pentru ce tradeaza ei, asta e alta problema. Or fi stransi sau ademeniti cu ceva. Cei care au venit in partid de foarte putina vreme raspund prin a da cu piciorul cand ii e partidului mai rau. Este lipsa de caracter", a spus Berceanu.

"Cred ca a pierdut trenul, trebuia sa plece atunci cand a fost cu plansetele si bocetele, ca probabil obtinuse mai mult. Asa cum am spus, pentru mine toti astia sunt niste tradatori si pentru tradatori nu am alte comentarii decat ca sunt tradatori", a declarat Radu Berceanu.

S"Atunci cand pleaca tot felul de vicepresedinti care au avut tot ce au vrut in partid, a fost ministru, ba prim-vicepresedinte si la un moment dat, cand e o situatie mai grea, in loc sa stai acolo, sa pui umarul, sa spui ce ai facut, pleci la ceilalti cu gandul ca acolo o sa fie mai bine, ca esti la putere, astea sunt chestii vremelnice si care nu sunt pentru politicieni care inseamna a avea un crez, un tel pe care il urmezi 20 - 30 de ani".

×