x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Berceanu, mesaj către Ponta: Victoraş dragă, mai multă energie în motor, şi mai puţină în claxon.

Berceanu, mesaj către Ponta: Victoraş dragă, mai multă energie în motor, şi mai puţină în claxon.

17 Mai 2012   •   09:26
Berceanu, mesaj către Ponta: Victoraş dragă, mai multă energie în motor, şi mai puţină în claxon.

Senatorul PDL Radu Berceanu sustine ca s-a uitat "cu atentie" peste masurile anuntate de Guvernul Ponta si "n-am prea vazut nimic despre 2012, ci mai mult despre 2013".

"Il vad mult prea mult pe domnul Ponta pe televizor si nu stiu cand mai sta la Palatul Victoria. I-as transmite domnului Ponta: Victoras draga, nu-i asa ca e mai greu din teren decat din tribuna? Vazand ca e greu in Palatul Victoria, premierul se plimba, e permanent la televizor, il vad de dimineata pana seara. Victoras draga, mai multa energie in motor si mai putina energie in claxon!", a precizat Berceanu.

Radu Berceanu a aratat ca, in opinia sa, cresterea cursului ar putea face ca salariile reintregite "sa fie taiate de inflatie".

"Chiar daca vor primi bani in plus, situatia economica e mai grea ca in aprilie. Ar trebui ca acest Guvern sa se concentreze pe problema inflatiei. Daca creste cursul absolut aberant, cum a crescut in cateva zile, urmeaza inflatia imediat. Foarte multe firme vor importa mai scump in lei si vor scumpi produsele pe piata. E o situatie care nu trebuie tratata electoral sau in gluma. sunt lucruri care determina o neincredere a pietelor si in momentul in care cursul creste, ei incep sa-si faca calcule de viitor. Preturile merg in avans fata de curs si s-ar putea sa avem probleme mai mari decat marirea cursului leu/euro", a spus Berceanu.

"Victoras draga, mai multa energie in motor, si mai putina in claxon", i-a transmis Berceanu premierului Ponta.




×