x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024!

Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024!

de Redacția Jurnalul    |    21 Apr 2024   •   17:40
Biroul Electoral Central a luat noi decizii pentru alegerile din 2024!

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat duminică o serie de hotărâri importante cu privire la alegerile pentru Parlamentul European și alegerile locale din 2024.

Astfel, BEC a respins contestațiile formulate împotriva desemnării președinților Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 10 Buzău și ai birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală din județul Buzău, precum și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile din data de 9 iunie 2024

BEC a respins și contestația formulate împotriva desemnării președinților birourilor electorale de circumscripție din județul Bacău, precum și a locțiitorilor acestora, la alegerile din data de 9 iunie 2024.

BEC a mai respins:

- contestația formulată de Partidul Patrioților – Organizația Județeană Suceava împotriva Procesului-verbal nr. 3/PV/18.04.2024 privind completarea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 35 Suceava

- contestația formulate de către S. M. împotriva Hotărârii din data de 19.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 36 Teleorman.

Totodată, BEC a admis contestația formulată de către Partidul Uniunea Salvați România – Filiala Județeană Maramureș împotriva Hotărârii nr. 5 din 19.04.2024 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 26 Maramureș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: BEC alegeri