x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Birourile Permanente ale celor două Camere stabilesc, astăzi, calendarul legat de audierile miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta

Birourile Permanente ale celor două Camere stabilesc, astăzi, calendarul legat de audierile miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta

04 Mai 2012   •   06:06
Birourile Permanente ale celor două Camere stabilesc, astăzi, calendarul legat de audierile miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului se reunesc astazi, la ora 11:00, pentru a stabili calendarul legat de audierile in comisiile de specialitate ale ministrilor propusi in Cabinetul Victor Ponta si votul in plen asupra noului guvern.

Programul de guvernare si lista ministrilor propusi in Cabinetul Ponta si fost depuse, aseara, la Parlament, de ministrul delegat desemnat pentru relatia cu Parlamentul, Mircea Dusa, care a precizat ca la solictarea lui Ponta a anexat si programul de guvernare si lista cu ministrii carse urmeaza a primi votul Parlamentului.

Potrivit lui Dusa, componenta Cabinetului este cea anuntata de premierul desemnat, mai putin ministrul propus pentru strategii guvernamentale, Victor Alistar.

Dusa a spus ca programul de guvernare este structurat pe 17 capitole si are 53 de pagini, fiind un program social-liberal care prevede masuri de crestere economica pentrul anul in curs. "Este pentru anul 2012 si prevede repararea prejudiciilor aduse pensionarilor prin aplicarea impozitului de 5,5% si reintregirea salariilor la nivelul anului 2010", a subliniat Dusa, potrivit Mediafax.

El si-a manifestat speranta ca vineri Birourile Permanente reunite sa convoace pentru luni dimineata, la ora 10.00 sau 11.00, comisiile pentru audieri si dupa-amiaza plenul pentru investirea Guvernului.

×