x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga şi Roberta Anastase au INTRAT în Parlament. Cei doi au obţinut noi mandate la redistribuire

Vasile Blaga şi Roberta Anastase au INTRAT în Parlament. Cei doi au obţinut noi mandate la redistribuire

de Veronica Micu    |    11 Dec 2012   •   12:37
Vasile Blaga şi Roberta Anastase au INTRAT în Parlament. Cei doi au obţinut noi mandate la redistribuire
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a intrat în Parlament, în urma redistribuirii, informează România TV. O altă surpriză este şi Roberta Anastase, care, în urma redistribuirii, ar prinde şi ea un nou mandat la Camera Deputaţilor. Tot la redistribuire ar urma să intre în noul legislativ şi Ioan Oltean şi Gheorghe Ialomiţianu.

"Să vedem rezultatele oficiale. Când sunt făcute publice rezultatele, atunci sunt oficiale. Eu cred că am făcut extraordinar de bine convocând pentru vineri Colegiul Director al partidului. Va trebui să analizăm situaţia din ultimii patru ani, că în cele cinci luni de când conducem partidul numai de organizare internă nu am putut să ne ocupăm. Sunt preşedintele partidului şi nemulţumirile le voi face publice în partid. Vom analiza exact ce s-a întâmplat. Toţi colegii au candidat împotriva unui PSD - PSD care este forţa USL - care a manipulat extraordinar electoratul. Va trebui să reconstruim partidul", a declarat Vasile Blaga.

Întrebat dacă are de gând să-şi dea demisia, Blaga a răspuns: "Când am pierdut alegerile pentru Bucureşti mi-am dat demisia. De data aceasta, situaţia este mai complicată. Va trebui să reconstruim partidul".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a obţinut puţin peste 25 la sută din voturi în colegiul din Timiş în care a candidat la Senat, clasându-se al doilea, după candidatul USL Matei Suciu, care are peste 50 la sută din voturi, potrivit unei numărători paralele a PDL.

Tot la redistribuire mai intră în Parlament şi Roberta Anastase, care a candidat pentru un fotoliu de deputat în Colegiul uninominal 11 Ploieşti Vest, Ioan Oltean, învins într-un colegiu din Bistriţa, Gheorghe Ialomiţianu, care a candidat la Braşov, Cezar Preda (Buzău) şi Theodor Paleologu (Bucureşti).


×