x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Adversarul nostru a fost și este PSD; restul nu contează

Blaga: Adversarul nostru a fost și este PSD; restul nu contează

09 Apr 2016   •   19:12
Blaga: Adversarul nostru a fost și este PSD; restul nu contează

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a susţinut, sâmbătă, la Alba Iulia, că adversarul PNL în alegeri este PSD, iar restul nu contează. 

"Adversarul nostru a fost şi este PSD-ul. Restul nu contează. Şi asta nu este o aroganţă. (...) Orice vot care nu merge la PNL din partea dreptei, merge la PSD indirect. (...). Asta nu este aroganţă", a afirmat Blaga, la lansarea candidaţilor liberali din Alba la alegerile locale din iunie. 

Ei a criticat PMP şi ALDE şi liderii acestor partide, Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu, despre care a spus că "se străduiesc să pescuiască în ape tulburi". 

"Sunt doi domni care tot vorbeau de necesitatea unificării dreptei. Şi o puteau face domniile lor în 2005. Şi aşa s-au străduit amândoi să unifice dreapta, încât, după ce ne-am hotărât noi chiar să o unificăm, fiecare şi-a tras partid, unul de la perdea şi altul de acasă. Şi acum se străduiesc amândoi să pescuiască în ape tulburi. (...). Sunt partide de căzături, pentru că aşteaptă nemulţumiri în marele PNL, în speranţa că dacă un pedelist s-o fi supărat pe PNL să meargă la PMP şi dacă un penelist s-a supărat pe PNL să meargă la ALDE. Nu vor avea noroc în viaţă", a declarat Vasile Blaga. 

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: vasile blaga pnl psd alegeri locale 2016