x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Nu este victoria nimănui. PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

Blaga: Nu este victoria nimănui. PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

21 Aug 2012   •   12:17
Blaga: Nu este victoria nimănui. PDL îşi declară disponibilitatea de a coopera cu toate forţele politice

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca "eforturile clasei politice trebuie indreptate, de acum, pentru a redresa economia care a fost puternic zdruncinata de atacurile asupra democratiei si statului de drept".

"Cerem USL sa renunte la metodele de guvernare care au facut mult rau statului de drept. Eforturile clasei politice trebuie orietntate spre redresare a situatiei economice a Romaniei. E timpul ca razboiul politic sa inceteze, ca discursul politic sa nu mai instige la ura si la dezbinarea romanilor", a spus Vasile Blaga, in urma deciziei Curtii Constiutionale de a invalida referendumul din 29 iulie.

"Noi ii tratam cu acelasi respect pe cei 7 milioane si ceva care au votat DA la referendum", a continuat Vasile Blaga.

Intrebat daca PDL considera decizia Curtii o victorie, avand in vedere ca Traian Basescu a fost ales cu 5, 1 milioane de voturi, iar la refererendum au spus DA demiterii acestuia 7,4 milioane de romani, Vasile Blaga a raspuns: "Nu este victoria nimanui. Este victoria democratiei si a statului de drept".

×