x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc a demis pană în zori secretarele şi consilierii miniştrilor PSD

Boc a demis pană în zori secretarele şi consilierii miniştrilor PSD

de Adriana Duţulescu    |    02 Oct 2009   •   00:00

Social-democraţii au fost daţi afară de la şedinţa de guvern de joi seara. Boc a semnat pană la ora 2 noaptea ordine de demitere, inclusiv pentru secretarele pesediştilor

Pesediştii au fost convocaţi la şedinţa de guvern extraordinară convocată de Emil Boc joi seara, la Palatul Victoria, dar au avut supriza să constate că scaunele lor din sala de şedinţă fusseră deja ocupate de pedelişti, care îşi chemaseră toţi consilierii, secretarii de stat şi şefii de agenţii.

"Pe masă nu mai exista niciun "călăreţ" cu numele celor de la PSD, locurile erau ocupate, era o şedinţă de partid acolo, nu de Guvern", a declarat pentru Jurnalul Naţional Vlad Manăstireanu, fost secretar general adjunct al Guvernului.

Acesta a povestit că a fost dat afară de la şedinţa de Guvern de către şefa SGG, Daniela Andreescu, care i-a spus că fusese demis de către Boc încă de la ora pranzului. "Eu nu-mi dădusem demisia şi a venit Daniela Andreescu şi m i-a zis <>", a relatat fostul secretar general adjunct al Executivului.

Pedeliştii au stat la Palatul Victoria pană în zori, semnand pe bandă ordine de demitere pentru toţi pesediştii din aparatul Guvernului. Au fost concediaţi toţi consilierii miniştrilor demisionari de la PSD şi chiar şi secretarele şi asistenţii acestora. Toţi oamenii numiţi în funcţii de PSD au fost somaţi să-şi facă bagajele şi să elibereze birourile în cursul zilei de azi.

×
Subiecte în articol: politic