x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: "Traian Băsescu va fi candidatul PD la alegeri"

Boc: "Traian Băsescu va fi candidatul PD la alegeri"

19 Apr 2007   •   00:00
Boc: "Traian Băsescu va fi candidatul PD la alegeri"

Traian Băsescu este candidatul PD la următoarele alegeri prezidenţiale indiferent când vor avea loc acestea şi indiferent de calitatea sa de membru sau nemembru al Partidului Democrat, a declarat ieri, preşedintele PD, Emil Boc.

Traian Băsescu este candidatul PD la următoarele alegeri prezidenţiale indiferent când vor avea loc acestea şi indiferent de calitatea sa de membru sau nemembru al Partidului Democrat, a declarat ieri, preşedintele PD, Emil Boc (foto).

"Traian Băsescu va fi susţinut de PD, aşa cum numai PD ştie să susţină un candidat la funcţia de preşedinte, iar noi jucăm pe o singură carte, victoria", a afirmat liderul democrat. El spune că nu este necesar ca Traian Băsescu să se întoarcă în partid după ce va demisiona din funcţia de şef al statului, ci va fi susţinut de PD, conform programului politic, în orice condiţii. "Sunt convins că PD-iştii ştiu să facă din Traian Băsescu un câştigător, aşa cum Traian Băsescu este un câştigător în viaţa publică din România.

Susţinerea totală a PD pentru funcţia de preşedinte al României a lui Traian Băsescu nu se discută, atunci când este nevoie, acum sau în 2009", a mai subliniat Emil Boc. Potrivit acestuia, Băsescu nu este genul de persoană care să ceară cuiva demisia pentru a reveni în fruntea PD. "Este decizia domniei sale ce preferă, să fie în PD sau nu, dar niciodată Traian Băsescu nu va cere demisia cuiva pentru a-i lua locul", a adăugat Boc.

×
Subiecte în articol: basescu traian politic