x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Videanu poate fi o variantă la primărie

Boc: Videanu poate fi o variantă la primărie

20 Dec 2011   •   06:50
Boc: Videanu poate fi o variantă la primărie

Adriean Videanu poate fi o varianta a PDL pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care actualul primar general, Sorin Oprescu, si-a pus stampila finala doar pe investitiile pornite de predecesorii sai, proiectele sale vizand doar autostrazi suspendate si caprioare prin oras, a declarat premierul Boc.

El a spus, aseara, la postul public de televiziune, ca Oprescu a finalizat doar investitii derulate anterior de catre fostii primari generali Traian Basescu si Adriean Videanu, precum Pasajul Basarab si Arena Nationala, astfel ca cetatenii care vor vota anul viitor un nou primar al Capitalei ar trebui sa inteleaga diferenta intre proiecte, promisiuni si realizari.

"V-as ruga sa imi spuneti un proiect al domnului Oprescu, o autostrada suspendata, daca vreun stalp este pus, am inteles ca erau niste caprioare pe aici care trebuia sa vina prin Bucuresti, sa faca nu stiu ce aranjamente. Nu am vazut nimic. Deci, dati-mi macar un proiect al domnului Oprescu, macar inceput, care sa confirme", a spus Boc, potrivit Mediafax.

Seful Guvernului si lider al PDL a precizat ca persoana care va candida la alegerile pentru Primaria Capitalei va fi desemnata de partid, dar ca Adriean Videanu, fost primar general, poate fi o varianta in acest sens.

×