x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Vom avea un buget până pe 15 ianuarie

Boc: Vom avea un buget până pe 15 ianuarie

12 Ian 2010   •   00:00

Premierul Emil Boc a apreciat, azi, la Parlament, că legile bugetului pentru 2010 vor fi adoptate până în 15 ianuarie, el răspunzând astfel unei întrebări privitoare la numărul mare de amendamente care ar urma să fie susţinute în plen.

Emil Boc a făcut declaraţiile în acest sens la sosirea la Parlament, unde a început dezbaterea pe articole asupra proiectelor bugetului de stat pe 2010.
"Vom avea un buget până pe 15 ianuarie", a spus Boc.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a cerut, marţi dimineaţă, parlamentarilor PSD să-şi susţină, în plen, toate amendamentele la proiectele de lege privind bugetul de stat şi al asigurărilor sociale de stat pe 2010 şi să se bată pentru ele "până în pânzele albe", au declarat surse din PSD.

Grupurile parlamentare ale PSD s-au întâlnit, marţi dimineaţă, înainte de şedinţa comună a Parlamentului, pentru a discuta despre strategia privind proiectele de buget şi despre amendamentele depuse de social-democraţi.

Reprezentanţii partidelor de opoziţie au depus câteva mii de amendamente la proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2010, puţine dintre acestea fiind admise de comisiile de buget-finanţe, sesizate în fond.

×
Subiecte în articol: politic