x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boicot al deputaţilor PSD: Biroul permanent a fost suspendat

Boicot al deputaţilor PSD: Biroul permanent a fost suspendat

22 Sep 2010   •   00:00
Boicot al deputaţilor PSD: Biroul permanent a fost suspendat

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor a fost suspendată din lipsă de cvorum, în urma unui boicot al PSD. Deputaţii social-democraţi au anunţat că nu participă la şedinţe, în semn de protest faţă de modul "nedemocratic" în care preşedintele Roberta Anastase conduce acest for.



"Este evident, în ultimele zile, modul neregulamentar şi fraudulos în care este condusă activitatea Camerei Deputaţilor. Este un protest direct la maniera de conducere a acestei instituţii de către doamna Roberta Anastase", a anunţat secretarul Georgian Pop, decizia PSD+PC.

Pop a criticat 'modul fraudulos' în care Roberta Anastase conduce lucrările şi a precizat a precizat că PSD aşteaptă decizia Comisiei juridice privind suspendarea preşedintelui Camerei.

'În momentul în care, în mod fraudulos adopţi legi, lucrul acesta este demonstrat public de către mass-media şi este imprimat pe înregistrările oficiale ale Camerei Deputaţilor şi pe urmă prin tot felul de diversiuni, vii să acoperi acest furt şi îl legalizezi prin neacordarea reluării votului lucrurile deja mi se par evidente şi mi se par că au trecut foarte mult de limita a ceea ce înseamnă democraţie şi spirit parlamentar', a adăugat social-democratul, potrivit Agerpres.

La şedinţa conducerii Camerei de miercuri, la fel ca şi marţi seara, nu s-au prezentat decât doi reprezentanţi ai PDL în acest for, respectiv vicepreşedintele Ioan Oltean şi chestorul Gheorghe Albu.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor este compus din 12 membri plus preşedintele Camerei. Următoarea şedinţă a Biroului permanent al Camerei este programată luni la ora 13,30.

×
Subiecte în articol: politic