x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Budăi: PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe bugetul pe 2020

Budăi: PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe bugetul pe 2020

13 Dec 2019   •   15:40
Budăi: PSD va depune moţiune de cenzură dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe bugetul pe 2020
Sursa foto: Captura Antena 3

Partidul Social Democrat (PSD) va demara procedura de strângere de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură, în cazul în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020, a anunţat, vineri, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budăi.


Acesta a mai spus, într-o conferinţă de presă, că PSD va contesta la Curtea Constituţională procedura de adoptare a Legii bugetului de stat.

"Dacă vine cu asumarea pe buget, vom decide în primă fază sesizarea Curţii Constituţionale şi după aia strângerea de semnături pentru moţiunea de cenzură", a declarat Budăi, care a arătat că PSD este pregătit să preia guvernarea în orice moment.

Fostul ministru susţine, totodată, că actuala conducere interimară a PSD se va reuni în şedinţă la Bucureşti, luni dimineaţă, pentru a lua în discuţii atacarea la Curtea Constituţională a actelor normative pentru care PNL şi-a asumat, în această săptămână, răspunderea în Parlament. AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: Marius Budăi