x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bugetul pe 2013, aproape gata. Ponta: În această seară avem finalizat pachetul de măsuri fiscale

Bugetul pe 2013, aproape gata. Ponta: În această seară avem finalizat pachetul de măsuri fiscale

de Veronica Micu    |    21 Ian 2013   •   10:57
Bugetul pe 2013, aproape gata. Ponta: În această seară avem finalizat pachetul de măsuri fiscale
Sursa foto: Stefan Teodorescu/Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat, la sfârşitul şedinţei USL, că mâine se va întâlni cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional şi că miercuri va fi finalizat bugetul.

"Am aprobat liniile principale privind bugetul pe 2013. În această seară avem finalizat pachetul de măsuri fiscale. Mâine voi avea o întâlnire cu delegaţia FMI, iar miercuri va fi finalizat bugetul. Astăzi am considerat necesar să am acordul politic al USL ca împreună cu membrii Guvernului să finalizăm textul bugetului şi să-l trimitem la Parlament", a afirmat Ponta.

Primul-ministru Victor Ponta a mai spus că va transmite în cel mai scurt timp o scrisoare preşedinţilor PDL, Vasile Blaga, şi UDMR, Kelemen Hunor, în vederea ajungerii la un acord privind numirea Avocatului Poporului.

''Voi adresa şi o scrisoare oficială lui Vasile Blaga şi Hunor în ideea de a avea azi, mâine o nouă discuţie privind un acord între principalele forţe din Parlament privind numirea unui Avocat al Poporului. (...) O persoană care să fie acceptată de principalele grupuri politice şi, practic, să fie în acest fel să avem ca Avocat al Poporului o persoană independentă, care să reprezinte practic toate elementele de transparenţă, de independenţă şi de imparţialitate necesare pentru ocuparea acestei funcţii'', a conchis Victor Ponta.

Totodată, el şi-a exprimat speranţa ca până la 1 februarie să fie constituite comisii parlamentare speciale pentru modificarea Constituţiei şi a legilor electorale.








×
Subiecte în articol: buget 2013 masuri fiscale